18 Mayıs 2009 Pazartesi

insignia'nın bilinmeyen yönleri ve insignia sahiplerinin karşılaştığı sorunlar + çözümleri


yeni keşfettiğimiz özellikleriyle insignia... hergün yeni bir özelliğini farkediyoruz araçlarımızın ve bunları paylaşacağımız bir başlık olmalı diye düşündüm. hangi özelliği nasıl aktif hale getiririz, hangi tuşlar veya düğmeler ne gibi gizli özellikleri barındırıyor.

8 yorum:

aongoren dedi ki...

facomx'in yorumu:

Insignia hakkında bir püf nokta

Araç çalışırken kontağı 15-20 saniye basılı tutun bakın bakalım ne olacak

...

Araç minumum elektrik tüketimine geçiyor birde aracınız otoparka vereceğiniz zaman aracın müzik sitemiyle oynamasınlar istiyor iseniz bunu yapın müzik sistemi off oluyor ortadaki göstergede yanlış hatırlamıyorsan taşıma modu diye bir mesaj yazıyor bu bir arıza değildir.

sonra eski haline getirmek için aynı işlemi tekrarlıyorsunuz

bakalım bu saatte kimler deneyecek

bir kaç ufak tefek püf nokta daha var öğrendikçe açıklayacağım.

drburç dedi ki...

Araç ayarlarından seçtiğinizde geri viteste ayna yardımı mevcut ki geri vitese aldığınızda aynalar arka tekerlekleri gösterecek şekilde aşağıya doğru hareket etmekte.Bu özellik cosmolarda mevcut.

Goday dedi ki...

Koltuğun arabadan çıkarken geri gelmesini ayarlamak için;

1- araca binip koltuğu kendinize göre ayarladıktan sonra koltuğun yanındaki 1 ve m (memory) tuşuna aynı anda basılı
tutarken ön göğüste buluna kapı kilitleme tuşuna (3 tuşa) aynı anda basarak hafızaya alıyorsunuz.

2- araca binmeden 1 defa kumandadan kapı açma tuşuna basıyorsunuz, ardından kapıyı açmadan bir defa daha kapı açma tuşuna bastığınızda koltuk araca binmeden yerine gelmiş.

Ercü (krz45) dedi ki...

BENİ EVE KADAR İZLE ÖZELLİĞİ NASIL ÇALIŞIR

Çelikler05 den

KONTAGI CIKARTIYORSUN SOFOR KAPISINI ACIYORSUN VE SELEKTOR U 2 SN CEKILI TUTUYORSUN VE INIYORSUN ARACTAN KITLIYORSUN KAPINI 30 SN SONRA FARLAR SONUYOR KAPIYI ACMAZSAN OLMUYO

FacomX dedi ki...

Turist Modu Aktifleştirme

Selektör kolunu sabit tuttuğumuz zaman bir özelliği devreye sokuyorsunuz Turist modu özelliği

Bu araç Trafik yönüne(İngiltre trafiği mesala) göre farların açısını değiştirebilirsiniz bunu yapmak için Selektör yapargibi kolu sabit tutup kontağı çevirdiğinizde farlar bir göz kırpıyor normal yaptığı show değil böylelikle farların trafik akışına göre ayarlayabilirsiniz tabi kim trafiğin ters olduğu bir ülkeye gidecek araçla bilmem ama böyle bir özellik var turist modu bence fazla oymayın sonra hangi trafik moduna göre çalıştığını anlayamazsınız

FacomX dedi ki...

Park asistanının Yönünü değiştirme

İlk değer olarak Para asistanı Sağ tarafta aracın park edebileceği yeri arıyor Sol tarafta araması için Park asistan düğmesine 2 saniye basıyorsunuz Sol tarafı kontrol ediyor tekrar 2 saniye basıyorsunuz sağ tarafa geçiyor.

Unknown dedi ki...

2106 cosmo da varmı bu özelliklerin hepsi

Unknown dedi ki...

Selamlar 2012 cosma aracım var geri vitese takinca on park sensoru ve mesafeyi gosteriyor.anca arka park sensor mesafeleri gorunmuyor.acaba boyle bir oZellik yok mu teşekkurler.

Yorum Gönder