21 Mayıs 2009 Perşembe

Opel Insignia Station Wagon


Avrupa’da otomobil otoriteleri ve otomotiv yazarlarından oluşan jüri tarafından 2009 yılı ”Car of Year- Yılın Otomobili” ödülü verilen Opel Insignia Station Wagon Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunulacak.

Opel Dizel Mühendisi Christof Howold Opel Insignia Sports Tourer’in motorlarının çevreci bir duyarlılıkla, birinci kalitede sportif bir karoser içinde sarmalanan lider bir teknolojiyle üretildiğini belirtti.

1,6 Turbo 180hp modelinin haziran ayında Türkiye pazarına geleceği, ayrıca Insignia Sports Tourer’in sadece Cosmo modelinin (full aksesuara sahip) Türkiye’ye getirileceği öğrenildi.

Insignia Sports Tourer’in 2009 yılı sonuna kadar haziran ayında deklare edilen fiyattan satılacağı belirtilirken, deklare edilen fiyatın sadece vergisel düzenlemelere yönelik değişikliklerden etkileneceği kaydedildi.

Ayrıca, siparişi alınan ilk Insignia Sports Tourer ‘in iki ay içinde sahibine teslim edileceği bildirildi.

Opel Insignia Sports Tourer

Vagon tipi olması dolayısıyla geniş  ve bagaj hacmine sahip olduğu gözlenen Insignia Sports Tourer’in, sürüş performansından ödün vermeden düşük karbon, çevre dostu bir sürüş sunduğu bildirildi.

Standart ayara ek olarak konfor yönelimli ”Tour” ya da sportif kullanıma yönelik ”Sport” sürüş modu arasında tercih yapılabilen araçta, sürücünün rotadan çıkması halinde uyarı veren ”Opel Eye Kamera” özelliği de bulunuyor.

Model ve opsiyonlara göre 43 bin liradan 122 bin liraya kadar değişen fiyat aralıklarından satışa sunulacak.

1 yorum:

bianconera dedi ki...

Mükemmel bir dizaynı var çok şık duruyor sedanı gibi SW'u da..

Yorum Gönder